Vi søger frivillige til fikserholdet

Vesterlands Fikserhold står for at fikse alverdens opgaver - alt fra et væltet hegn, en efterladt sofa der skal på plads, glas der skal vaskes op akut, skrald der skal flyttes, håndsprit der skal hentes og sættes op og meget mere.

Så er du JA-hat med stort ja, elsker du uforudsete opgaver og kan du ta' de mindre sjove opgaver med et stort smil, så er det DIG, som Andreas og Frank mangler til Fikserholdet 2024.

Du skal forvente, at du skal gå en del skridt under din vagt, og du kan også stå i en situation, hvor du skal løfte/flytte noget med dine muller.

Som frivillig på fiskerholdet arbejder du 8 timer i alt under festivalen. Fikserholdet er bemandet fra kl. 08.00 - 01.00 både fredag og lørdag, og derfor skal du forvente, at dine timer er indenfor dette tidsrum. Under bemandingstiden er holdets formand og subformand altid på vagt og giver dig opgaver. Når du ikke er på vagt, har du fri og kan nyde festivalen.

Skriv om, hvem du er, og hvorfor du gerne vil være en del af Fikserholdet i din ansøgning her - send den hurtigst muligt, da vi besætter pladserne løbende.

Som frivillig i Vesterland skal du være medlem af festivalforeningen. Det koster 100 kroner om året - mere info kommer efter, du er blevet frivillige.
Område Service
Periode: Fanø Vesterland
Krav Over 18 år, kunne gå meget og være aktiv, løfte ting