Frivilligteltet søger subformands-føl

Er du interesseret i at tage ansvar for en større rolle, der arbejder før, under og efter festivalen, så er det dig vi søger som næste-generations sub-formand for Frivilligteltet.


 


Frivilligteltet er den pulserende, plejende base for Vesterlands frivillige før, under og efter Vesterland, som sørger for, at alle frivillige har et sted at gå hen. Holdet sørger for forplejning i dagene før, under og efter festivalen, og hjertelige rammer under festivalen.


 


Her er mangeartede opgaver, og omfatter bl.a.: kommunikation med frivillige, indkøb, klargøring af diverse områder, varemodtagelse, forplejning (morgen, middag og/eller aften). Morgenmad og frokost (brød + pålæg) klargøres af frivilligteltet, mens aftensmaden er forudbestilt fra SuperBrugsen, så der er opgaven afhentning og klargøring.

Derudover kommer du til at overtage ansvaret for non-food-lageret fra den afgående subformand. Her vil du arbejde tæt sammen med Kim under afviklingen for at få den fulde oplæring. 


 Vi søger en smilende frivillig, som har stor holdånd, brænder for festival, har overblik og ordenssans, og som er villig til at yde en stor indsats.

Man er meget på, i denne rolle, og derfor skal du også have mulighed for at lægge mange timer, især i dagene op til festivalen. Man arbejder fra mandag d. 2. september til og med søndag d. 8. september. 


 


Alle frivillige skal være medlemmer af Fanø Vesterlands Festivalforening, som koster 100 kr.


 


Læs om goderne som frivillig på Vesterlands hjemmeside: https://fanovesterland.dk/frivillig/


 


Har du spørgsmål til rollen er du velkommen til at kontakte formand Marianne Strube på komstrube@hotmail.com eller 27404582 eller Frivillighedschef Stine Lindhardt på stine@fanovesterland.dk 


 


Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning herunder.
Område Service
Periode: Fanø Vesterland
Krav Godt humør, smilende, venlig