Vi søger frivillige til vores elektrikers el-hold før og efter Vesterland

Ved du enten lidt om el, kan du kende forskel på et 16'er og et 32'er stik, er du uddannet elektriker eller er du elektrikerlærling, så er det måske dig, vi søger til vores el-hold til Vesterland 2024.

Vores formand på el-holdet, elektriker Michael Gorm, har brug for gode folk på sit hold, som kan arbejde før festivalen i perioden fra lørdag den 31. august til torsdag den 5. september eller søndag den 8. september efter festivalen.

Hvis du arbejder før festivalen, skal du kunne arbejde i alt 24 timer fordelt over 2 – 4 dage, hvor dagene og tidspunkterne aftales med Michael Gorm. Hvis du arbejder efter festivalen, søndag den 8. september, skal du arbejde 12 timer.

Når du arbejder før eller efter afviklingen af Vesterland på el-holdet, så har du fri under hele festivalen.

HVAD KAN DU FORVENTE SOM FRIVILLIG PÅ EL-HOLDET

På el-holdet er det selvfølgelig el-opgaver, hvor holdets formand har det store overblik og sætter el-frivillige i gang og tager diverse beslutninger. Der kan komme uventede ændringer, ventetid og opgaver, der kommer ind for højre, og der kan være planer, der følges slavisk på el-holdet. Du kan forvente forplejning under dine vagter.

Er du blevet interesseret i at være en del af el-holdet, så ansøg om opgaven via formularen her eller kontakt elektriker Michael Gorm på michael@fanovesterland.dk.

Alle frivillige skal være medlem af festivalforeningen, som koster 100 kroner i kontingent om året. Læs, hvilke goder du får for at være frivillig på www.fanovesterland.dk under 'frivillig' eller kontakt emilie@fanovesterland.dk.

Send din ansøgning hurtigst muligt – da vi besætter pladserne løbende.
Område Øvrige
Periode: Fanø Vesterland
Krav Kendskab til el, over 18 år